Wat doen we ?

Bedrijven of ondernemers die (tijdelijk) wat extra hulp kunnen gebruiken, kunnen beroep doen op de business services van Capricon. Aangezien Capricon op freelance basis werkt, ontvang je gewoon een factuur voor de geleverde prestaties. Dit bespaart je de administratieve rompslomp bij interim bureau’s of de loonkost van een extra personeelslid.

Benieuwd of we iets voor mekaar kunnen betekenen ? Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken en we zoeken het samen uit tijdens een persoonlijk gesprek. Let wel: aangezien Capricon een onderneming in bijberoep is, kunnen de aangeboden diensten enkel buiten kantooruren uitgevoerd worden na onderling overleg.

Diensten

Cloud oplossingen

Smartphones, tablets en laptops maken mobiel werken mogelijk maar kan je ook altijd en overal aan al je documenten, afbeeldingen of andere gegevens ? Er zijn tal van cloud oplossingen die je het leven makkelijker maken. Capricon zoekt naar de meest geschikte oplossing en helpt je met de setup en integratie.

Rekenbladen

Iedereen kan wel een beetje werken met Excel of Numbers maar als je grotere hoeveelheden data te verwerken hebt of er dienen complexere berekeningen te gebeuren, kan het soms al wat lastiger worden. Capricon kan je in zulke gevallen helpen met het opmaken van rekenbladen, formules, draaitabellen en rapporten.

Presentaties

Ben je een krak in je vak maar niet zo handig met de computer ? Wil je toch een belangrijke klant binnenhalen met een krachtige diavoorstelling maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen ? Of heb je een bedrijfspresentatie nodig voor promotiedoeleinden ? Geen nood, Capricon maakt PowerPoints of Keynotes waarmee je zeker zal scoren.

IT Ondersteuning

Tegenwoordig zijn er genoeg gespecialiseerde IT bedrijven die je kunnen helpen met je netwerk, servers en computers maar voor sommige kleine probleempjes ben je niet altijd geneigd een dure interventie te betalen voor een ‘futiliteit’. Capricon is dan misschien de redder in nood. No cure, no pay!

Data visualisatie

De hoeveelheid data die bedrijven te verwerken krijgen neemt alsmaar toe. Het is belangrijk om deze gegevens te analyseren maar als je data zulke proporties aanneemt dat je door het bos de bomen niet meer ziet, kunnen grafieken en tabellen je een heldere kijk geven op de situatie. Capricon helpt je graag verder met data visualisatie.

Tools / Applicaties

Schrijf je ook je to do’s op post-its of notitieblaadjes ? Ben je de tijdrovende repetitieve taken beu ? Voor alle handelingen die je nu op papier doet, bestaat er wel een handige tool of applicatie. Capricon begeleidt je met de keuze van de juiste app en de digitalisering van je activiteiten.

u

Andere

Heeft je onderneming hulp nodig bij andere taken? Neem gewoon contact op en dan bekijken we samen of we iets voor mekaar kunnen betekenen. Capricon staat open voor alle sectoren en activiteiten zolang deze verenigbaar zijn met mijn competenties en vaardigheden.