Wat doen we ?

Capricon focust voornamelijk op lokale verenigingen en zelfstandigen die op zoek zijn naar een frisse en moderne website. Je krijgt de meest vriendelijke website uit de streek: gebruiksvriendelijk, googlevriendelijk, mobielvriendelijk en budgetvriendelijk. Moet het nog meer zijn… ? Geen probleem, indien gewenst zijn wij ook zo vriendelijk om het onderhoud van je website voor onze rekening te nemen zodat je op beide oren kan slapen.

In 4 stappen

w

01. Bespreken

Op voorhand bespreken wij je wensen, je budget en een tijdskader zodat je weet wanneer je website zal klaar zijn en tegen welke prijs. Met duidelijke afspraken kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

03. CREËREN

Wanneer je het ontwerp hebt goedgekeurd, gaan we verder aan de slag met coderen, configureren en opvullen van de website met de juiste content.

02. ONTWERPEN

Kort na je bestelling ontvang je een eerste ontwerp dat gebaseerd is op de eerder besproken wensen. Uiteraard kan je steeds bijkomende aanpassingen vragen in deze ontwerpfase.

04. Opleveren

Uw website is klaar! Na uitgebreid testen en controleren van alle pagina’s, links en formulieren, wordt je website live gezet en klinken we op het mooie resultaat.

Keuze uit 3 layouts

Smaken en budgetten verschillen en daarom probeert Capricon voor elk wat wils aan te bieden. Misschien wil je er niet te veel geld aan spenderen en heb je geen nood aan een uitgebreide website. Of je wil juist wél zoveel mogelijk informatie over je onderneming en activiteiten delen met je klanten en mag het daarom ook iets meer kosten ?

Waar je ook naar op zoek bent en welk budget je ook ter beschikking hebt, met één van onze 3 layouts komen we er vast wel uit. Weet je het niet zeker of heb je nog vragen, contacteer mij om een afspraak te maken en we zoeken samen naar een oplossing!

Basic layout

Kies uit een divers aanbod van one-page templates. Deze templates worden uiteraard aangepast met jouw logo, jouw kleuren en jouw content maar het ontwerp ligt op voorhand vast. Hierdoor weet je meteen hoe je website er zal uit zien en kan deze snel opgeleverd worden aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Pro layout

In plaats van een one-page website, kan je hier kiezen uit diverse multi-page templates. Net als bij de basic layout ligt het ontwerp vast maar wordt de template aangepast met jouw logo, jouw kleuren en jouw content. Meer pagina’s, meer inhoud en meer werk dus ook iets duurder dan de basic layout maar nog steeds zeer democratisch geprijsd.

Custom layout

Wenst je liever niet met kant-en-klare templates te werken ? Geen probleem. Vertel ons hoe jij het ziet of bezorg ons één of meerdere referentie websites ter inspiratie. Volgens bovenstaand 4 stappen plan, wordt je website op maat gemaakt!

t

Uw website hier